Despre noi Domenii Onorarii Contact Intrebari Sfaturi Juridice Taxa Auto
 

" Legum servi sumus ut liberi esse possimus " - Aparam legea pentru a putea fi liberi

 

 

Oferta onorarii

Promotie valabila pana la 01.12.2009

Taxa Auto

Sfaturi juridice saptamanale

In aceasta saptamana:

" Despre societatile comerciale "

 

Pentru informatii detaliate si programari la biroul nostru din Bucuresti, str. Brezoianu, sector 1, ne puteti contacta astfel:

Telefon: 0741.01.93.01, 0745.01.86.16 ( pentru programari la consultatii in timpul saptamanii, ne puteti contacta si sambata sau duminica ). Va rugam sa respectati programarile facute pentru a nu ne creea probleme reciproce.

Fax: 021/569.88.43

e-mail: office@law-company.eu ( va rugam sa va verificati si fisierul spam sau bulk, fiind situatii in care e-mailurile noastre intra in aceste fisiere - ex. yahoo, gmail - clienti de e-mail care sunt foarte sensibili si interpreteaza majoritatea e-mailurilor ca fiind spam ).

IMPORTANT : Pentru cei care doresc sa ne expedieze oferte comerciale de colaborare ( ex. oferte bancare, asiguratori, producatori sau distribuitori de soft, oferte imobiliare ), cereri de angajare, etc va rugam sa ne expediati un e-mail pe adresa ppa_avocati@yahoo.com . Vom analiza ofertele si va vom contacta noi daca vom considera ca ne intereseaza. Va rugam respectuos sa nu ne contactati telefonic cu oferte comerciale de colaborare atata timp cat am pus la dispozitia dumneavoastra o adresa dedicata de e-mail pentru a va prezenta ofertele. Ofertele comerciale sosite la adresa indicata nu vor fi considerate spam. Va multumim!

 

 

ęCopyright Adrian Popescu - 2004 - 2009 - Toate drepturile asupra continutului acestui site sunt rezervate.