Despre noi Domenii Onorarii Contact Intrebari Sfaturi Juridice Taxa Auto
 

" Legum servi sumus ut liberi esse possimus " - Aparam legea pentru a putea fi liberi

 

 

Oferta onorarii

Promotie valabila pana la 01.03.2010

Taxa Auto

Sfaturi juridice saptamanale

In aceasta saptamana:

" Despre societatile comerciale "

 

TAXA AUTO

 

 

UPDATE: 29.05.2009 - Avem placerea sa va anuntam ca suntem prima Societate de Avocati, care a reusit ca in Bucuresti, sa obtina o hotarare judecatoreasca impotriva Statului Roman, prin care acesta a fost obligat la inmatricularea unei masini second hand fara plata taxei auto de catre clientul nostru. Au mai fost cazuri in care s-a reusit restituirea taxei dar nu inmatricularea fara plata acestei taxe.

 

Va putem reprezenta interesele in fata instantelor judecatoresti in litigiile privind prima taxa de inmatriculare auto sau taxa de poluare.

Astfel, in cazul in care ati achitat deja taxa auto, va putem reprezenta interesele in vederea recuperarii acesteia.

In cazul in care nu ati achitat taxa si doriti inmatricularea autoturismului fara a plati aceasta taxa, putem solicita instantei anularea obligatiei de plata a acestei taxe si inmatricularea masinii dumneavoastra.

Experienta noastra in acest domeniu ne-a convins ca este bine sa apelati la ajutorul justitiei si, beneficiind de reprezentarea noastra, aveti cele mai multe sanse sa infrangeti aceasta lege discriminatorie.

Onorariul practicat de Casa noastra de Avocati in procesele privind taxa auto este in cuantum de 600 lei ( se aplica pentru procesele care se judeca in Bucuresti - in Bucuresti se pot judeca doar procesele in care autoturismul se inmatriculeaza in Bucuresti).

Asteptam sa ne contactati!

 

 

ęCopyright Adrian Popescu si Andreea Rucsandra Popescu - 2004 - 2009 - Toate drepturile asupra continutului acestui site sunt rezervate.