Despre noi Domenii Onorarii Contact Intrebari Sfaturi Juridice Taxa Auto
 

" Legum servi sumus ut liberi esse possimus " - Aparam legea pentru a putea fi liberi

 

 

Oferta onorarii

Promotie valabila pana la 01.12.2009

Taxa Auto

Sfaturi juridice saptamanale

In aceasta saptamana:

" Despre societatile comerciale "

 

 

INTREBARI FRECVENTE

bulletDe ce am nevoie de serviciile unei societati de avocati? Raspuns
bulletDe ce este necesara o consultanta juridica? Raspuns
bulletEste obligatoriu sa angajam un avocat pentru a ne reprezenta interesele? Raspuns
bulletSocietatea de Avocati poate garanta castigarea unui proces? Raspuns
bulletOnorariile practicate de societatea dumneavoastra sunt mari? Raspuns
bulletCheltuielile pe care le facem sunt deductibile? Raspuns

*) Pentru orice alta intrebare la care doriti un raspuns va rugam sa ne contactati.

 

 
bulletDe ce am nevoie de serviciile unei societati de avocati?

Fie ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica va putem spune cu certitudine ca aveti nevoie de reprezentarea intereselor dumneavoastra de catre un avocat.

In cazul persoanelor fizice, care au nevoie ocazional de reprezentarea intereselor in fata instantelor judecatoresti, autoritatilor publice, persoanelor fizice sau juridice, este imperios necesar ca acestea sa fie asistate de un specialist in domeniu pentru a fi siguri ca nu sunt lezati in drepturile lor si pentru a obtine ceea ce si-au propus.

In cazul persoanelor juridice, putem spune cu certitudine ca asistarea de catre un avocat in activitatea curenta, este cea mai buna asigurare pentru afacerea lor. In plus, este vorba de imaginea, increderea si forta pe care o inspirati adversarilor sau partenerilor de afaceri, acestia stiind ca in spatele dumneavoastra se afla niste specialisti.

inapoi

bulletDe ce este necesara o consultanta juridica?

Inainte de introducerea oricarei actiuni in justitie este bine sa cereti sfatul unui avocat. Acesta, prin pregatirea sa juridica va poate indruma sa alegeti cea mai buna cale pentru o reusita, va poate comunica in ce procent aveti sanse de castig si ce puteti face pentru a va maximiza sansele.

In acelasi mod, un avocat va poate indruma asupra celei mai bune solutii, in cazul in care intentionati sa incheiati un act juridic si va poate arata riscurile la care va expuneti.

Societatile comerciale au nevoie intotdeauna de o consultanta juridica in activitatea lor curenta. Prin aceasta va puteti maximiza profiturile, puteti scadea pierderile, in acest fel activitatea dumneavoastra devenind mai profitabila.

inapoi

bulletEste obligatoriu sa angajam un avocat pentru a ne reprezenta interesele?

Nu va obliga nimeni sa angajati un avocat pentru reprezentarea intereselor dumneavoastra, dar aceasta este o capcana in care cad multi oameni.

Spre deosebire de alte domenii de activitate, unde putem incerca sa rezolvam singuri problemele si in cazul in care nu ne descurcam putem cere serviciile unui specialist, in domeniul juridic este total contraindicata o abordare de acest fel.

In justitie, procedurile de judecata si termenele sunt imperative. In cazul in care nu respectati o procedura sau un termen, sunteti decazuti din anumite drepturi. In acelasi mod, o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila devine executorie astfel ca in mod exceptional mai poate fi schimbata.

In acest fel, o cauza pentru care s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, are autoritate de lucru judecat. Altfel spus nu se poate sa va judecati de doua ori pentru acelasi lucru.

Credem ca acestea sunt argumente serioase pentru a va convinge sa consultati si sa angajati un specialist pentru reprezentarea intereselor dumneavoastra.

inapoi

bulletSocietatea de Avocati poate garanta castigarea unui proces?

Nici o Societate de avocatura serioasa nu poate garanta castigarea unui proces. Principalul argument pentru care dam acest raspuns este faptul ca nu noi va judecam cauza. Magistratul este cel care solutioneaza dosarul in baza probelor pe care le administram in fata lui. Noi va putem asigura ca vom administra cat mai bine probele astfel incat sa avem cat mai multe sanse de reusita.

Pentru acest motiv este imperios necesara o consultanta juridica, pentru ca dumneavoastra sa stiti care sunt sansele de castig in eventualitatea unui proces.

Ne rezervam dreptul ca in cazul in care ajungem la concluzia ca nu aveti sanse de reusita sa refuzam preluarea dosarului dumneavoastra. Respectand acest principiu, am reusit castigarea a 80% din cauzele in care am fost angajati.

inapoi

bulletOnorariile practicate de Societatea dumneavoastra sunt mari?

Nu, onorariile noastre nu sunt mari. Aproximarea lor se face in baza negocierii directe, tinand cont de complexitatea cauzelor. Onorariul pe care urmeaza sa-l achitati va fi comunicat de noi si acesta va ramane stabilit, neexistand posibilitatea sa fie majorat.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va lasam optiunea de alegere intre onorariul per ora, onorariul fix sau abonament. Dumneavoastra va cunoasteti cel mai bine nevoile astfel incat aveti posibilitatea de a alege.

inapoi

bulletCheltuielile pe care le facem sunt deductibile?

Pentru orice serviciu prestat de noi veti primi factura fiscala si chitanta, astfel incat dumneavoastra sa deduceti aceste cheltuieli.

In cazul actiunilor in justitie care au fost castigate, toate aceste cheltuieli vor fi recuperate, fiind considerate cheltuieli de judecata.

inapoi

 

ęCopyright Adrian Popescu - 2004 - 2009 - Toate drepturile asupra continutului acestui site sunt rezervate.